Børneunderholdning

BØRNEUNDERHOLDNING MED TRYLLE CHANO
Chano er en af de få i underholdningsbranchen som har evnen som bugtaler hvilket han bruger flittigt i sine trylleshows, til stor begejstring for store og små. Det er derfor at Trylle-Chano er så eftertragtet en børneunderholder.
Trylle Chano er en sjov, gakket og eventyrlig tryllekunster, som befinder sig på børnenes niveau i børnenes verden. Chano kan få enhver fødselsdag til at gå op i en højere enhed med trylleri, balloner, sjov og ballade, og så selvfølgelig sin frække bugtalerhund Lulu, som ikke altid opfører sig som Chano synes den skal. 

Chano skræddersyer hvert enkelt show til lige præcis jeres arrangement, så trylleriet altid vil passe ind til netop jeres fest, både mht. tid, længde, særlige behov (måske til særlige børn) og ikke mindst prisen.

Det er vigtigt, at alle børnene føler sig tilpas og trygge ved festen, og selvfølgelig også hovedpersonen selv, som vil komme til at opleve magien på nærmeste hold. Trylle-Chano tryller med den samme entusiasme uanset om der er 5 eller 500 børn, og er velegnet til at optræde i privaten, storcenter, skoler, institutioner, vejfester, messer, byfester, ja stort set alle steder hvor der er børn.

FÅ ET UFORPLIGTENDE 
TILBUD 

For at give jer den bedst mulige service fra start har jeg fremtryllet en brugervenlig tilbudsforspørgelse, således at vi hurtigt kan sammensætte jeres næste unikke show. 
BESTIL TILBUD 〉

Referencer

Hvad synes dem, som har oplevet Trylle Chano live, om hans performancen? 
LÆS FLERE REFERENCER HER
It has been a true pleasure to work with Chano on several occasions. I will definitely work with him on future tasks!

Josephine Tørslev-Thomsen

Finance, Investor Relations & Procurement Novo Nordisk
Det har været en sand fornøjelse at have besøg af Trylle Chano i vores butik. Han satte store smil på alles læber, børn såvel som voksne. Vi kan varmt anbefale Chano.

Patricia Rath

Gebr. Heinemann Retail ApS
Medlem af 
Magisk Cirkel Danmark 
Trylle Chano lægger stor vægt på, at det skal være sjovt, 
underholdende og magiske øjeblikke i hans shows, 
samt at alle går derfra med et smil på læben. 
Det leverer han hver gang med garanti.
FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD HER
Website by
staruserfacebook-squarephoneenvelopeinstagrammagic-wandcalendar-fulllaptop-phone
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram