Firmafest

UFORGLEMMELIG UNDERHOLDNING MED TRYLLE CHANO

I dette komiske trylleshow, er der lagt vægt på humor, højt humør, skøre indslag og fantastiske magiske øjeblikke, som vil få alle til at føle sig underholdt.

Chano skræddersyer hvert enkelt show til hvert eneste arrangement, så trylleriet altid vil passe ind til netop jeres fest og anledning. Det er ganske enkelt en herlig blanding af spas, gak og magisk trylleri.

Med det sagt, er du sikret at Chanos comedy tryllerier kan skabe begejstring, glæde og noget at snakke om, længe efter festen er slut.  

Trylleri til enhver anledning

Står I med en firmafest i pipelinen? Og mangler I også en god form for underholdning for alle medarbejderne? Så er TrylleChano ideelt. 

Jeg laver underholdning til både sommerfesten, teamdagen, julefrokosten, jubilæer og alle de andre arrangementer I afholder i forbindelse med jeres firma. 

Underholdning i topklasse

Med et besøg fra TrylleChano er I garanteret underholdning i topklasse og med humøret højt prioriteret. Det er nemlig særlig vigtigt for mig, at alle går fra festen med et smil på læben - og også gerne et par latterkramper. 

Humor og grin forbinder os som mennesker, og ved et firmaarrangement, har det stor betydning at alle hygger sig sammen og kan komme en smule væk fra den travle hverdag. 

Bliv forblændet

Magien er ekstraordinær og trylleriet lige så. Jeg skræddersyr showet til jeres selskab og det antal af mennesker der deltager. Så om festen er stor eller lille, om der er mange eller få, så bliver det et fortryllende show til alle mand. 

Såfremt I ønsker en firmafest som I sent vil glemme og imponere jeres medarbejdere med trylleri og god underholdning, så udfyld tilbudsformularen og jeg vil trylle et tilbud frem til jer. 

FÅ ET UFORPLIGTENDE 
TILBUD 

For at give jer den bedst mulige service fra start har jeg fremtryllet en brugervenlig tilbudsforspørgelse, således at vi hurtigt kan sammensætte jeres næste unikke show. 
BESTIL TILBUD 〉

Referencer

Hvad synes dem, som har oplevet Trylle Chano live, om hans performancen? 
LÆS FLERE REFERENCER HER
It has been a true pleasure to work with Chano on several occasions. I will definitely work with him on future tasks!

Josephine Tørslev-Thomsen

Finance, Investor Relations & Procurement Novo Nordisk
Det har været en sand fornøjelse at have besøg af Trylle Chano i vores butik. Han satte store smil på alles læber, børn såvel som voksne. Vi kan varmt anbefale Chano.

Patricia Rath

Gebr. Heinemann Retail ApS
Medlem af 
Magisk Cirkel Danmark 
Trylle Chano lægger stor vægt på, at det skal være sjovt, 
underholdende og magiske øjeblikke i hans shows, 
samt at alle går derfra med et smil på læben. 
Det leverer han hver gang med garanti.
FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD HER
Website by
staruserfacebook-squarephoneenvelopeinstagrammagic-wandcalendar-fulllaptop-phone
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram